KITTEN KOPEN ?

* INTERESSE IN EEN KITTEN VAN CATTERY VAN ‘T GEERSTUK ?

Als u geïnteresseerd bent in een kitten uit mijn cattery verzoek ik u mij een email te sturen. Vertelt u mij beknopt enige wezenlijke informatie over uzelf, waar u woont, of u een fokker bent of liefhebber. Voor fokkers: wat is uw fokbeleid, fokprogramma en wat is uw doel?

Ik verwacht van u als koper betrokkenheid met betrekking tot het aan te schaffen kitten. Op verzoek zend ik u foto's en aanvullende informatie over uw aanstaande kitten.

Wanneer ik niets meer van u verneem behoud ik mij het recht om het kitten niet aan u te verkopen.

De kittens worden 2 keer gevaccineerd en worden 4 keer ontwormd. Zij mogen hun moeder verlaten vanaf 14 weken. De kittens verlaten ons huis met een stamboom van Felikat. Onze kittens worden gechipt. Tevens krijgen zij een Europees dierenpaspoort of een vaccinatieboekje mee van de dierenkliniek. We brengen onze kittens altijd naar hun nieuwe huis.

Over de prijs van het kitten wordt niet onderhandeld.

Kittens worden altijd verkocht met een verkoopcontract.


Naar de contact pagina:


* verkoopvoorwaarden
                                       

OPTIE:

Een optie wil zeggen dat er interesse is voor dit kitten, een optie is niet bindend. Het is altijd mogelijk dat er een andere koper interesse toont, maar degene die als eerste interesse toont, heeft altijd voorrang. Een optie kan maximaal twee weken duren. Daarna dient de keuze te worden gemaakt voor een reservering ofwel wordt er afgezien van het kitten. Wij geven nooit ongezien een optie op een kitten.

BESCHIKBAAR:

Beschikbaar wil zeggen dat het kitten in principe vrij is voor de verkoop. Mocht u interesse hebben voor dit kitten dan kunt u na onze uitnodiging en op afspraak dit kitten komen bekijken.

GERESERVEERD:

Pas als er een aanbetaling is gedaan (20% van aanschafprijs) is het kitten gereserveerd en kan er geen andere koper voor dit kitten komen. Als de koper van het kitten afziet van het kitten voordat de koop rond is, krijgt de koper de aanbetaling niet terug. Mocht de verkoper van de verkoop afzien, dan wordt de aanbetaling terugbetaald en komt dit kitten eventueel weer beschkbaar.

VERKOCHT:

Het kitten is verkocht als het volledige aankoopbedrag is voldaan, voordat het kitten is overgedragen of bij de overdracht van het kitten.

Een aanbetaling zal niet worden terugbetaald als de koper besluit niet tot koop over te gaan.

EVALUATIE:

Het kitten staat onder evaluatie, dat wil zeggen dat wij afwachten hoe dit kitten gaat uitgroeien, met het doel om dit kitten in onze cattery te houden. Het is dus mogelijk dat het kitten weer beschikbaar komt.


  • Kittens om mee te fokken worden alleen verkocht aan geregistreerde en gecertificeerde Maine Coon fokkers.
  • Wij behouden het recht om te beslissen wie er in aanmerking komt voor een kitten.
  • kittens die aan liefhebbers worden verkocht (dus niet om een nestje mee te fokken) worden uitsluitend gecastreerd (kater) of met castratieclausule (poes) afgegeven.
  • Wij verkopen geen katten aan een cattery waar de katten in kooien leven.
  • Wij hebben tot op de dag van de overdracht de mogelijkheid om de verkoop, zonder opgaaf van reden, terug te draaien.

 

Benieuwd naar onze planning? klik op de pijl


Van 't Geerstuk Maine Coon Cattery

2023